Новости

20 Октомври 2014 | Електронски весник на Црвен крст на Република Македонија - бр.433

23 Септември 2014 | Распоред за одржување на дополнителна и додатна настава - 2014/15

04 Септември 2014 | Акционен план - 2014

18 Април 2014 | Генијалци во секој поглед и на секој чекор

15 Април 2014 | О.О.У „Блаже Конески“ 2ро место ракомет машки 5то одд.

01 Март 2014 | Одбележан 1ви Март

23 Февруари 2014 | О.О.У ,,Блаже Конески’’ 1во место Ракомет женски 8мо одд. Деветтолетка

23 Февруари 2014 | О.О.У „Блаже Конески“ 1во место Атлетика

20 Февруари 2014 | Со читање до лидерство - 2014 (Отпочнување на проектот)

31 Декември 2013 | Активности во текот на прво полугодие 2013-14 год.

31 Декември 2013 | Наградени ученици во 2013 год.

21 Септември 2013 | Акционен план

28 Октомври 2012 | Ден на Јаболкото - Покана

15 Јуни 2012 | Најуспешните ученици на средба со градоначалникот

09 Јуни 2012 | Четврто место за прилепското ОУ Блаже Конески на натпревар во Шведска

30 Април 2012 | Поставен камен–темелник на црквата „Св.Наум Охридски“

30 Април 2012 | Програма за настап на смотри 2012 - 07 Мај 2012

24 Април 2012 | Координативен состанок на Lyons клубот

24 Април 2012 | Учеството на мандолинскиот оркестар во О.О.У Гоце Делчев - Прилеп‏

24 Април 2012 | Презентација на основните училишта по повод Денот на планетата Земја

24 Април 2012 | Microsoft филмски фестивал

23 Април 2012 | Успеси на наши ученици

21 Април 2012 | Регионалeн натпревар по англиски јазик

17 Април 2012 | Први места на натпреварот по Народна Техника

12 Април 2012 | Најуспешните ученици на средба со градоначалникот

<< претходна | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |