Новости

14 Април 2010 | Забележителни резултати на учениците од 3/1

13 Април 2010 | Новости

09 Април 2010 | Семинар организиран од Мировниот Корпус на САД во Македонија

07 Април 2010 | Велигден

06 Април 2010 | Новости

31 Март 2010 | Ден на Дрвото, и за еден извонреден талент

29 Март 2010 | Натпревар по Германски јазик

26 Март 2010 | Продолжуваме со обуките на нашите наставници

26 Март 2010 | Поетски Ракувања

24 Март 2010 | Свечено подигнување на знамето на Р.М

22 Март 2010 | Награди

19 Март 2010 | Менторска средба и работен состанок на училишниот одбор, неколку новости и едно соопштение

18 Март 2010 | Новости

17 Март 2010 | Посета на претставничката на Мировниот Корпус

15 Март 2010 | Обуки на наставниците и една вест

10 Март 2010 | БЛАГОДАРНИЦА на нашето училиште

08 Март 2010 | Прослава за 8ми Март

04 Март 2010 | Обука на наставници и директори - втор дел

01 Март 2010 | Новости

25 Февруари 2010 | Новости

24 Февруари 2010 | Предавање

23 Февруари 2010 | Победа за кошаркарската екипа на ОУ Блаже Конески

23 Февруари 2010 | Новости

22 Февруари 2010 | Две награди и многу мотив

22 Февруари 2010 | Доделување на компјутери (netbook-ови) на наставниците

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |