Новости

17 Февруари 2010 | Пофалени и наградени ученици

16 Февруари 2010 | Соопштение

13 Февруари 2010 | Освоени награди на Меѓународниот карневал - Прочка 2010

10 Февруари 2010 | Новости 10.02.2010

10 Февруари 2010 | Извештај за работата на Зелениот Клуб

09 Февруари 2010 | Распоред за посета на часови од страна на директорот за учебна 2009/2010 год.

03 Февруари 2010 | Извештај од состанок

03 Февруари 2010 | Полугодишен извештај

29 Јануари 2010 | Новости

27 Јануари 2010 | Извештај

25 Јануари 2010 | Работилница од општествени науки" за училиште за 21 век

25 Јануари 2010 | Регионалниот натпервар по географија во нашето училиште

21 Јануари 2010 | Работен состанок во соработка со USAID

19 Јануари 2010 | Соопштение

15 Јануари 2010 | Соопштение

11 Јануари 2010 | Соопштение

26 Декември 2009 | Обучени и сертифицирани наставници

25 Декември 2009 | Новости 25.12.2009

24 Декември 2009 | Дедо Мраз ги посети првачињата

23 Декември 2009 | Пристигна опрема за Зелената патрола

23 Декември 2009 | Патронат

16 Декември 2009 | Предавање за некористење на петарди и пиротехника

16 Декември 2009 | Завршени се за дел од пластифицираните идентификациони картички

14 Декември 2009 | Покана по повод прославата на Патрониот празник на училиштето

12 Декември 2009 | Семинар “Зелено Училиште”

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |