Новости

03 Април 2012 | Промовиран проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција во образованието во Прилеп

21 Март 2012 | Ограден ѕид за ОУ „Блаже Конески“

20 Март 2012 | Прво место на општински наптревар во Ракомет

13 Март 2012 | Со проект за заштеда на водата меѓу 12-тте од целиот свет на натпревар во Шведска

29 Февруари 2012 | Зелен ден

29 Февруари 2012 | Соработка со Open Sports Fun Club

27 Февруари 2012 | Користење на средства од ИПА програмата

27 Февруари 2012 | Донација од USAID

27 Февруари 2012 | Состојбата на компјутерите и компјутерската опрема

15 Февруари 2012 | УСАИД го заврши проектот за подобрување на образованието

25 Јануари 2012 | Координативен состанок на членовите од зелен пакет Junior

06 Декември 2011 | Обука за користење на асистивна компјутерска технологија во основно образование

05 Декември 2011 | Трет Еко-самит

25 Ноември 2011 | Соопштение - ден на дрвото

25 Ноември 2011 | GCompriss

25 Ноември 2011 | Ден на дрвото - есен 2011

17 Октомври 2011 | Детски Лирски Треперења

07 Октомври 2011 | Првачињата во детска организација

04 Октомври 2011 | Медал за прилепскиот “пилот“

04 Октомври 2011 | Обуки за превенција на насилното однесување во училиштата

01 Октомври 2011 | Ново парно греење во ОУ „Блаже Конески“

26 Август 2011 | Препораки и укажувања од државниот просветен инспекторат

26 Јули 2011 | Со локална поддршка до топли училници

13 Јули 2011 | Македонските наставници зачекорија по црвениот тепих

07 Јули 2011 | Завршен е машинскиот дел од дислокацијата на котларата

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |