Новости

07 Јули 2011 | Oбука за конструктивен и квалитетен ИПА проект

06 Јули 2011 | Последниот наставнички совет за 2010/2011

05 Јули 2011 | ПЕП Филмски фестивал

01 Јули 2011 | УСАИД/ПЕП Филмски фестивал

30 Јуни 2011 | Еднодневен излет за сите вработени

29 Јуни 2011 | Избор за синдикален лидер

22 Јуни 2011 | Список за ученици што ќе учествуваат во обуката на „Роботека“

13 Јуни 2011 | Избрана фирма за котларата

06 Јуни 2011 | Предаден во употреба, паркот во О.У. “Блаже Конески”

02 Јуни 2011 | Доделени благодарници за учество на учениците во ОУ „Блаже Конески“

02 Јуни 2011 | Хепенинг во организација на неделникот „Зенит“

31 Мај 2011 | Нашите ученици освојуваат награди

27 Мај 2011 | Заврши манифестацијата „Денови на Крали Марко”

26 Мај 2011 | Избор на НАЈ наставник и НАЈ ученик

25 Мај 2011 | Хепенинг по повод „Св. Кирил и Методиј“

25 Мај 2011 | Дипломи од натпреварите одржани од Народна Техника

25 Мај 2011 | Филипини и Ристески на велосипед

23 Мај 2011 | Уписи за првачиња

20 Мај 2011 | Денови на Крали Марко

18 Мај 2011 | Одржани детските смотри на нашето училиште

12 Мај 2011 | 1во и 2ро место за нашите ученици

12 Мај 2011 | 5то место на државниот натпревар по Географија

08 Мај 2011 | Второ место за нашиот мандолински оркестар

08 Мај 2011 | Наши ученички во најдобрите 10 според тестирањето на Lyons клубот

29 Април 2011 | Прво место за нашите ракометарки

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |