Новости

28 Април 2011 | Промовирана општинската лигата во одбојка – женска категорија

26 Април 2011 | Посета на домот за стари лица Киро Крстески-Платник

21 Април 2011 | Пласман на државниот натпревар по физика

21 Април 2011 | Велигденски хепенинг

18 Април 2011 | Успеси на нашите ученици

08 Април 2011 | Награда за нашите џудисти

07 Април 2011 | Презентација на значењето на употребата и заштитата на Македонскиот литературен јазик

05 Април 2011 | Семинари

02 Април 2011 | Регионален натпревар по Математика

01 Април 2011 | Соработка со Лајонс клубот

01 Април 2011 | Посета на Музеј

31 Март 2011 | Проект за заштеда на енергија

31 Март 2011 | Ден на Дрвото - Пролет 2011

30 Март 2011 | Благодарници за соработка

30 Март 2011 | Отворен ден на училиштето „Живко Брајковски“ Скопје

29 Март 2011 | Наставнички Совет

28 Март 2011 | Презентација за проектот Роботека

28 Март 2011 | Зајакнување на капацитетите на училишните Одбори - модул 3

25 Март 2011 | Работилница за наставниците по Англиски јазик

23 Март 2011 | Награда

22 Март 2011 | Ден на Екологијата 2011

21 Март 2011 | Семинар на тема: Стимулативна средина за учење

18 Март 2011 | Агенда за денот на Екологијата 2011

17 Март 2011 | Peace Corps работна средба

14 Март 2011 | USAID Менторска средба

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |