Новости

04 Март 2011 | Регионална средба на училишни педагози

02 Март 2011 | ПЕП Сертификати

17 Февруари 2011 | Прваци во ракомет

12 Февруари 2011 | Менторска средба со членовите на Училиштниот Одбор

09 Февруари 2011 | Агенда за обуката од USAID

07 Февруари 2011 | Посета на советници

31 Јануари 2011 | Новости

31 Јануари 2011 | Закажан состанок на Училиштниот Одбор

31 Јануари 2011 | Најавен контролен увид

28 Јануари 2011 | Најавена посета

28 Јануари 2011 | Презентација на Индикаторите за квалитет во наставата

24 Јануари 2011 | USAID обука за зајакнување на капацитетите на училишните одбори

21 Јануари 2011 | Новости

18 Јануари 2011 | Модернизација 2

17 Јануари 2011 | Eднодневна обука за примена на електронската апликација за тестирање и анкетирање

04 Јануари 2011 | Магазин Деница - Прашања за интервју со Марија Дулеска директор на ОУ Блаже Конески – Прилеп

04 Јануари 2011 | Трошоците за вода во ОУ “Блаже Конески” - Прилеп намалени за неверојатни 10 пати!

29 Декември 2010 | Најспортско Училиште во Македонија

28 Декември 2010 | Состанок на Училиштниот Одбор

22 Декември 2010 | Новости

21 Декември 2010 | Посета на Дедо Мраз

21 Декември 2010 | Одбележан Патрониот празник

14 Декември 2010 | Работна средба - USAID

10 Декември 2010 | Tурнир во карате - трето место

10 Декември 2010 | ОУ „Блаже Конески“ ќе добие ново парно греење

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |