Новости

09 Декември 2010 | Избрани точки и програма за патрониот празник

06 Декември 2010 | Соработка со Градската библиотека

06 Декември 2010 | Дамјан Ристески - трето место

02 Декември 2010 | Постапка за преименување на училиштето во општинско основно училишто

02 Декември 2010 | Наставнички совет

01 Декември 2010 | Интервју во USAID

24 Ноември 2010 | Зелените училишта носат позитивни промени за заштитата на животната околина

24 Ноември 2010 | Новости

19 Ноември 2010 | Освоени награди и признанија

19 Ноември 2010 | Одбележан Денот на Дрвото

15 Ноември 2010 | Стојан Тарапуза во посета на нашето училиште

15 Ноември 2010 | Новости

12 Ноември 2010 | Градоначалникот Ристески на средба со Мис-моторс 2010

05 Ноември 2010 | Плакета 3-ти Ноември

05 Ноември 2010 | Награда за Викторија Дунимаглоска

03 Ноември 2010 | Трето Ноемвриска Награда

03 Ноември 2010 | Новости...

26 Октомври 2010 | Семинар за оценувањето

25 Октомври 2010 | Новости...

20 Октомври 2010 | Посета на Собранието на Р.Македонија

14 Октомври 2010 | Дводневна научно - наставна екскурзија

13 Октомври 2010 | Работна посета во нашето училиште

13 Октомври 2010 | Презентација на едукативни CD-a

12 Октомври 2010 | Арт полштад

10 Октомври 2010 | Новости...

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |