Новости

08 Октомври 2010 | Свеченост по повод приемот на првачињата во Детската организација

08 Октомври 2010 | Изведување на вежби на полигон во соработка со УВР Прилеп

05 Октомври 2010 | Есенската еднодневна екскурзија

04 Октомври 2010 | Семинар - Студијата за однесувањето поврзано со...

29 Септември 2010 | Детски лирски треперења

28 Септември 2010 | Семинари за одделенска настава

27 Септември 2010 | Прво место на Меѓународниот гимнастички куп

24 Септември 2010 | Фестивал на медот

21 Септември 2010 | Поетско Маркукуле

21 Септември 2010 | Безбедно до училиште и до дома

15 Септември 2010 | Градоначалникот Ристески им посака успешен старт на првооделенците од нашиов град

05 Септември 2010 | Фонтана во ОУ „Блаже Конески“

03 Септември 2010 | ВАРОШ - КУЛТУРНО МИНАТО

31 Август 2010 | Опремен кабинетот по Техничко Образование

31 Август 2010 | Дисеминација за користење на ЕДУБУНТУ

27 Август 2010 | Новости

16 Август 2010 | Компјутер за секој ученик

13 Август 2010 | Новости и активности

13 Август 2010 | ПЕП за ИКТ во образованието

10 Август 2010 | Прес конференција на министерот за образование Тодоров

10 Август 2010 | Обука на наставниците од предметна настава за користење на ЕДУБУНТУ во наставата

09 Август 2010 | Тече проектот “Модернизација 2”

03 Август 2010 | НОВОСТИ - ЛЕТО 2010

20 Јули 2010 | Работна средба

20 Јули 2010 | Екскурзија за сите вработени

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |