Успеси на наши ученици

23 Април 2012

Ученичката Дунимаглоска Викторија од 5/3 одд. деветтолетка од кај наставничката Белокоска Сузана- го освои 1,2,3 место во карате во Скопје на натпреварот Лорд Куп- уште еднаш и ја честитаме наградата и и посакуваме многу успех и среќа понатаму во нејзиното усовршување.

Ученикот Петрески Христијан од 5/1 одд. деветтолетка доби пофалница за најдобра ликовна творба од проектот Зелен Пакет- Јуниор- за подобар свет од кај наставничката Јованоска Ружа- и него му ја честитаме наградат и му посакуваме многу успех на работата на еко полето.