Координативен состанок на Lyons клубот

24 Април 2012

На ден 23.04.2012 год- Понеделник во О.О.У Блазе Конески - Прилеп со почеток во 14 часот се одржа координативен состанок на сите директори на основните училишта од Прилеп со Претседателот на Lyons клубот за Прилеп- г-н Пеце Петрески како и со претставникот за Lyons клубот од Охрид- г-н Ангел Јанев, за последните подготовки за претстојниот натпревар на ТОП 10 што ќе се одржи на 25 Април 2012 год- Среда во О.О.У Блаже Конески- Прилеп со почеток во 12 часот.

На сите учесници им посакуваме многу успех и среќа во натпреварувањето- по 3 те предмета- Македонски, Англиски јазик и Математика.