Ден на Јаболкото - Покана

28 Октомври 2012

По повод одржување на Денот на јаболкото , ја имаме посебната чест и задоволство да Ве поканиме на нашиот отворен ден, за да ги проследите сите активности,презентации, изработки од нашите ученици во врска со јаболкото- на ден 9 Ноември 2012 год-Петок со почеток во 9 часот во О.О.У Блаже Конески

Со почит, Вработените и учениците во О.О.У Блаже Конески- Прилеп