Електронски весник на Црвен крст на Република Македонија - бр.433

20 Октомври 2014

Електронски весник на Црвен крст на Република Македонија во кој е објавен текстот за донацијата на школскиот прибор во О.У. „Блаже Конески“.

повеќе...