Адреса: Самоилова бр. 15, 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Самоилова бр. 15

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Самоилова бр. 15

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Вложувања

Вложувајќи во образованието вложуваме во нашите деца а со тоа вложуваме во нашата иднина. Училиштето е место каде добар дел од својот живот го поминуваат децата, но и место каде работат и творат нашите наставници. Токму затоа континуирано се трудиме да ги подобруваме условите како за нашите ученици така и за нашите вработени. Во интерс на подобрување на училишната клима 
Читај повеќе