Адреса: Самоилова бр. 15, 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Самоилова бр. 15

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Самоилова бр. 15

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Точак

На ден 18.10.2019 година во нашето училиште се одржа Детска Вело работилница со учениците од второ одделение заедно со Граѓанската иницијатива – Прилеп на Точак која се состоеше од неколку сегменти: Запознавање Сообраќајни знаци Правила и знаци во движење Возење по категории, велосипеди, велосипед со помошни тркала, ролери, тротинети Домашна задача – Цртање сообраќајни знаци Целта на работилницата беше запознавање 
Читај повеќе