Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Полуматуранти

Заврши уште една учебна година, крајот на едно поглавје од скалилата по кои се искачувате. Отворате друга, нова врата од вашиот живот која ве внесува во најубавиот период од вашето детство. Период кога почнувате да созревате, период кога доаѓате на границата помеѓу детето и возрасниот човек. Се раѓаат првите љубови, провејуваат прашањата како понатаму, дали сум на вистинскиот пат. Нашата 
Читај повеќе