Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

8-ми Март

Да им го честитаме празникот 8-ми Март на сите мајки затоа што: Велат дека вистинската љубов не постои на ниту едно друго место освен во срцето на мајката. Таа е првата личност од која учиш за безусловната љубов и грижа. Таа е како ѕвезден простор, секогаш ти го осветлува патот по кој одиме. Таа дава живот. Во неа се собрани 
Читај повеќе