Адреса: Самоилова бр. 15, 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Самоилова бр. 15

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Самоилова бр. 15

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Нова Година

Тик-так, тик-так! Стариот часовник ги одбројува последните мигови од  старата година. Уморна ги влече со себе тешките куфери. Куфери разни, големи и мали со сите грижи, со сите успеси и неуспеси, со сите радости и таги. Тик-так! Тик-так! Стариот часовник ѝ одбројува на Новата Година. Убава, стројна мома, самовила добра. Еве ја деца на прагот чека, радост да ви донесе, 
Читај повеќе