Адреса: Самоилова бр. 15, 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Самоилова бр. 15

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Самоилова бр. 15

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Контакт

АДРЕСА

Самоилова, бр. 15
7500 Прилеп

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон. - Пет.: 07:30-17:00
Сабота: Затворено
Недела: Затворено

ТЕЛЕФОН

+389 (0)48 417 755

И-МЕЈЛ

oublazekoneski@gmail.com

Напиши порака

    *Сите полиња се задолжителни!