Документација - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Документација

ФИНАНСИСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Дел посветен на финансиската транспарентност и отчетност на нашето училиште.

Финансиски извештај

Финансиски извештај за 2019 година.

План за јавни набавки

План за јавни набавки за 2020 година

Финансиски извештај

Финансиски извештај за 2020 година.

Годишен извештај

Годишен извештај за работата 2022 година

Превземи го документот