100 книги за 100 години од раѓањето на Блаже Конески - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

100 книги за 100 години од раѓањето на Блаже Конески
10:00 to 11:00 - 14, јуни 2021
ООУ Блаже Конески, Точила б.б. Прилеп Get directions

Со доделување на свидетелствата се заокружи деветгодишниот период на школување на 85 ученици во деветгодишното основно образование.

Нашето училиште изразува голема благодарност на Фондацијата „Д-р Михаил Левенски“ која чинот на доделување на свидетелствата го збогати со 100 книги по повод 100 годишнината од раѓањето на великанот Блаже Конески.

 

Секој полуматурант, покрај свидетелство доби на подарок книга која носи наслов  „Како да станам свој“. Делото разработува тема од периодот на тинејџерството. Таа преставува водич на младата личност во период кога се преиспитува, се пронаоѓа себе си и помага полесно и на најбезболен начин да стане своја.

 

 

 

Организатор

Schedule

Превземи

Локација

Сподели го настанот