Ден на јаболкото - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Ден на јаболкото
All day - 12, ноември 2019

Црвено жолто зелено

на сите по малку разделено.

Многу витамини има.

Се јаде и во лето и во зима.

 

И оваа година по осми пат во нашето  училиште се изведе есенски панаѓур посветен на јаболкото а се со цел да се подигне свеста кај децата за важноста од здравата исхрана.

Во училиштето вриеше како во кошница. Измешани емоции на радост, задоволство, среќа најмногу на лицата на нашите ученици. На штандовите изобилство од вкусни пити со јаболка, шеќерни јаболчиња, колачиња во форма на јаболка.

Горди беа децата, нивните наставници  но горди беа и мајките и бабите кои со големо задоволство се приклучија кон оваа акција и ги споделија своите вкусни рецепти и заедно со децата ја покажаа својата иновативност и креативност.

Организатор

Превземи

Локација

Сподели го настанот