Адреса: Самоилова бр. 15, 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Самоилова бр. 15

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

oublazekoneski@gmail.com

Самоилова бр. 15

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Распоред за одржување настава

Согласно препораките на Министерството за образование и наука училиштето подготви распоред за изведување на наставата на далечина.

Одделенска настава

Превземи

Предметна настава

Превземи

Редовна настава

Превземи