Teachers - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Teachers

Филип Ристески
Англиски
E-mail:  risteski.filip14@gmail.com Следи ја наставата.  
Елизабета Каровска
Географија
E-mail:  elizabetakarovska@gmail.com Следи ја наставата.  
Соња Пирганоска
Природни науки
E-mail: sonja.pirganoska@yahoo.com Следи ја наставата.  
Виолета Христоска
Македонски јазик
E-mail: befrem@yahoo.com Следи ја наставата.  
Наташа Чубрикоска
Математика
E-mail: natasacubrikoska@gmail.com Следи ја наставата.  
Ана Марија Ристеска
Одделенска
E-mail: anamari.risteska@yahoo.com Следи ја наставата.  
Гордана Џокоска
Одделенска
E-mail: goca80@yahoo.com Следи ја наставата.  
Габриела Стевананџија
Одделенска
E-mail: stevanandzijag@yahoo.com Следи ја наставата.  
Љупчо Велкоски
Одделенска
E-mail: ljupco.velkoski@yahoo.com Следи ја наставата.  
Ана Бошкоска
Одделенска
E-mail: ana_ivan_leo@yahoo.com   Настани, проекти во кои учестувал одделенскиот наставник: Промоција на книгата „Моето патување во Фантазија“ – Прегледај   Следи ја наставата.  
Активности
СИТЕ ОБЈАВИ
Категории
  • No categories