Британската амбасадорка Рејчел Галовеј во посета на нашето училиште - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Британската амбасадорка Рејчел Галовеј во посета на нашето училиште

Во рамки на дводневната посета на НЕ Рејчел Галовеј, амбасадор на Обединетото кралство на Велика Британија и Северна Ирска во Република Северна Македонија на 17 септември годинава оствари посета на нашето училиште. За време на посетата амбасадорката беше запознаена со дел од наставничкиот тим на училиштето, планот за поддршка на образовниот процес, искуството и начинот на адаптација на учењето на далечина за време на вонредната состојба предизвикана од пандемијата на COVID-19.

ООУ „Блаже Конески“ учествуваше по проектот „Училишта во 21 век“, поддржан од Британскиот Совет во организација на Министерството за образование и наука и Биро за развој на образованието.

Коментарите се затворени.