ПРЕДНОВОГОДИШЕН ПАНАЃУР - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

ПРЕДНОВОГОДИШЕН ПАНАЃУР

И оваа година на 28 декември 2023 година во нашето училиште се одржа традиционален Предновогодишен панаѓур на кои учествуваа учениците и наставниците.  Во холот на училишната зграда учениците ги изложија своите новогодишни дела кои  ги понудија за продажба на посетителите.

Во пресрет на новогодишните празници успеавме да направиме предпразнична убава и пријатна атмосфера, а радоста можеше да се забележи на лицата на гордите ученици додека на своите штандови ги продаваа производите.

Среќни новогодишни и божиќни празници.

Коментарите се затворени.