Перформанс посветен на Божиќните и Новогодишните празници - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Перформанс посветен на Божиќните и Новогодишните празници

Учениците од 4-2 и 4-3 одделение од О.О.У “Блаже Конески” под менторство на наставникот Димчо Наумчески и наставничката Евгенија Димеска изведоа перформанс посветен на Божиќните и Новогодишните празници со песната Вечниот Бог.

Comments are closed.