Премиера на „ЈАНЅА“ - Прв долгометражен, документарен филм за животот и делото на  Блаже Конески! - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Премиера на „ЈАНЅА“ – Прв долгометражен, документарен филм за животот и делото на  Блаже Конески!

„Јазикот е нашата татковина“ – Блаже Конески
Премиера на „ЈАНЅА“ – Прв долгометражен, документарен филм за животот и делото на  Блаже Конески!
Нашиот ученик, Михаил Велјаноски, ученик во V-3 одделение  го толкува ликот на ГОЛЕМИОТ, БЛАЖЕ КОНЕСКИ како дете, малиот Мики, за миг го живее големиот КОНЕСКИ!
Честитки Михаил,  горди на тебе и твојот успех, сепак сме КОНЕВЦИ, достојни на нашиот патрон!
 
Коментарите се затворени.