Резултати од регионалниот натпревар по Природни науки - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од регионалниот натпревар по Природни науки

РЕЗУЛТАТИ РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПРИРОДНИ НАУКИ 10.04.2023 година

4то одделение            ментор Снежана Магероска

УЧЕНИК НАГРАДА
Ана Марија Тасеска  трета награда
Огнен Најдоски трета  награда
Ана Марија Илиеска  трета награда
Бисера Анѓелеска  трета награда
Ања Василоска  пофалница

 

4то одделение        ментор  Ангелка Баракоска

УЧЕНИК НАГРАДА
 Матеј Ристески Трета награда
Дарио Ристески Трета награда
Тара Пирганоска Трета награда
Мариа Магдалена Велевачковски Трета награда

 

4то одделение       ментор Драшко Дичоски

УЧЕНИК НАГРАДА
Јана Ѓорѓиоска Трета награда
Борјана Петреска Трета награда
Сања Насевска Трета награда

 

4то одделение       ментор Соња Конеска

УЧЕНИК НАГРАДА
Калин Димитријески Втора награда
Владимир Патоски Трета награда

 

6то одделение   ментор  Христина Игнатоска

                                      УЧЕНИК НАГРАДА
Надја Митрик Прва награда
Ива Николоска Втора награда
Марио Манчевски Трета награда
Стефаниа Најдоска Трета награда
Ана Јорданоска Трета награда
Софиа Виданоска Трета награда
Андреа Андрееска Трета награда
Јована Маркоска Трета награда

 

Коментарите се затворени.