Ана Марија Шашеска освои ВТОРО МЕСТО на Литературниот конкурс по повод "Светски ден на книгата" - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Ана Марија Шашеска освои ВТОРО МЕСТО на Литературниот конкурс по повод “Светски ден на книгата”

Уште една во низата успеси на нашите ученици! Ученичката Ана Марија Шашеска освои ВТОРО МЕСТО на Литературниот конкурс по повод “Светски ден на книгата”, ментор, Катерина Димкоски. Свечена манифестација на доделување на признанија и читање на наградени поетски творби во Домот на културата “Илинден “- Демир Хисар. Да се множат наградите!!

Коментарите се затворени.