Цртежи под мотото: Да ја спасиме планетата Земја! - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Цртежи под мотото: Да ја спасиме планетата Земја!

По повод Светскиот ден на планетата Земја наставничката по англиски јазик Елена Стојаноски заедно со учениците од II-4 и III-5 одделение собираа отпад и рециклираа пластика во вендинг машините на Пакомак и изработија голем број на цртежи под мотото: Да ја спасиме планетата Земја!

Коментарите се затворени.