Работилница под мотото „Засади дрво, засади и цвет и разубави го цел свет“ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Работилница под мотото „Засади дрво, засади и цвет и разубави го цел свет“

Учениците од III -5 одделение заедно со својата наставничката Ана Марија по повод 22 Април “Денот на планетата Земја ” реализираа работилница под мотото “Засади дрво ,засади и цвет и разубави го цел свет ”

Коментарите се затворени.