Денот на книгата одбележан со наставничката Елена Стојаноски - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Денот на книгата одбележан со наставничката Елена Стојаноски

Денес 23 Април наставничката по англиски јазик Елена Стојаноски заедно со учениците од IV-4 и V-5 одделение го одбележаа светскиот ден на книгата под мотото: Колку повеќе читаш, толку повеќе работи ќе знаеш. Колку повеќе учиш, толку повеќе места ќе посетиш. Целта на денешната активност e важноста на читањето на книгите.
Коментарите се затворени.