По повод Светскиот ден на книгата, првачињата од прво 2 одд. зборуваа за значењето на книгата - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

По повод Светскиот ден на книгата, првачињата од прво 2 одд. зборуваа за значењето на книгата

По повод Светскиот ден на книгата, првачињата од прво 2 одд. зборуваа за значењето на книгата и неисцрпното знаење што таа ни’ го дава. Смислуваа пораки, интерпретираа стихотворби и илустрираа омилени книги и сликовници.

Коментарите се затворени.