ГРАН ПРИ награда за Коневци - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

ГРАН ПРИ награда за Коневци

На карневалот „Прочка“ 2023 Гран при наградата ја освои маската „Каменковци“ на ООУ „Блаже Конески“.

Честитки до учениците за нивната креативност, им посакуваме натамошни успеси со кои гордо ќе го претставуваат нашето училиште.

 

Коментарите се затворени.