Прво место за маската на нашиот Матеј Тодоров - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Прво место за маската на нашиот Матеј Тодоров

Во рамки на престојниот карневал и празникот Прочка во Центарот за култура „Марко Цепенков“ се одржа изложба на маски изработени од учениците од основните и средните училишта од нашиот град.

Во конкуренција од преку 300 маски нашиот Матеј Тодоров од VIIодделение, под менторство на наставничката по ликовно образование Елена Димоска  ја освои првата награда. Класен раководител на паралелката, Наташа Чубрикоска.

Честитки за успехот на Матеј и благодарност на сите ученици кои учествуваа на изложбата.

 

Comments are closed.