Tрета награда за ученичката Лана Вученовиќ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Следете ги препораките на Министерството за образование и наука, учете преку интернет и придржувајте се кон препораките на Комисијата за здравство.

Tрета награда за ученичката Лана Вученовиќ

Ученичката Лана Вученовиќ освои трета награда на конкурсот УЧИТЕЛОТ, распишан од страна на Центарот за литература, уметност, култура, ораторство и јазик при Педагошкиот факултет-Битола, по повод 100 години од раѓањето на Блаже Конески.

 

 

 

Коментарите се затворени.