Нашите ученици оваа година во Италија🇮🇹 На полуфиналето од меѓународниот натпревар по Англиски јазик Hippo - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Нашите ученици оваа година во Италија🇮🇹 На полуфиналето од меѓународниот натпревар по Англиски јазик Hippo

Нашите ученици оваа година во Италија🇮🇹 На полуфиналето од меѓународниот натпревар по Англиски јазик Hippo:
Благој Ристески – Little Hippo🏅 (ментор Марија Василеска)
Ања Василоска – Hippo 1 🏅( ментор – Филип Ристески)
Сара Стојкоска – Hippo 1 🏅( ментор -Васе Василоска )
Михаил Велјаноски -Hippo 1🏅(ментор Васе Василоска)
покажаа одлични резултати и се пласираа во следниот круг во Италија ! Им посакуваме голем успех и многу среќа! 🍀🇮🇹🎉
Коментарите се затворени.