Малите СЛАВЕЈЧИЊА од II -3 Ви го честитаат најголемиот христијански празник, Велигден! - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Малите СЛАВЕЈЧИЊА од II -3 Ви го честитаат најголемиот христијански празник, Велигден!

Малите СЛАВЕЈЧИЊА од II -3 заедно со својата наставничка Весна Арсиќ Ви го честитаат најголемиот христијански празник, Велигден! Вложено љубов, труд и енергија во снимањето на песната „ХРИСТОС ВОСКРЕСНА“ Да го празнуваме животот денес! Да го воскреснеме Исус во нашите срца! Да ги отвориме душите за љубов и радост! За многу години!

Коментарите се затворени.