Резултати од регионален натпревар по музичко образование- вокална интерпретација - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од регионален натпревар по музичко образование- вокална интерпретација

 На регионален натпревар по музичко образование – вокална интерпретација учениците ги освоија следните места:
 Димитар Иваноски VI одд. 2 место Ментор Маја Кузманоски
Надја Митрик VII одд 2 место Ментор Маја Кузманоски
Ангел Кулески VIII одд 1 место и пласман на државнен натпревар Ментор Маја Кузманоски
Георгина Апостоловска 3 место Ментор Горан Дукоски
Честитки до учениците и менторите и успех на државен натпревар!
Коментарите се затворени.