Општински натпревар по математика - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Општински натпревар по математика

На одржаниот општински натпревар по математика награди и признанија добија следнита ученици и нивни ментори од нашето училиште:

Прво место,

 1. Стефанија Најдоска, ментор Емилија Ристеска,

Второ место,

 1. Сара Петреска, ментор Наташа Чубрикоска,
 2. Викторија Анѓелеска, ментор Виолета Маркоска,

Трето место,

 1. Матеј Ристески, ментор Ангелка Баракоска,
 2. Ана Јорданоска, ментор Емилија Ристеска,
 3. Најдоски Огнен, ментор Снеже Магероска,
 4. Ива Николоска, ментор Емилија Ристеска.

Пофалници,

 1. Цуцулески Христијан, ментор Снеже Магероска,
 2. Надја Матрик, ментор Емилија Ристеска.
 3. Стомнароска Вања, ментор Снеже Магероска,
 4. Илин Димоски, ментор Весна Арсиќ,
 5. Јана Димовска, ментор Наташа Чубрикоска,
 6. Ренато Јандрески, ментор Ангелка Баракоска,
 7. Јана Смилеска, ментор Наташа Чубрикоска,
 8. Анастасија Поповска, ментор Виолета Маркоска.

Честитки до учениците и нивните ментори за освоените награди и признанија. Им посакуваме да продолжат достоинствено да го претставуваат нашето училиште и да освојуваат уште повеќе награди, постигнувајќи уште поголеми успеси.

Коментарите се затворени.