Освоено 2-ро место во мал фудбал - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Следете ги препораките на Министерството за образование и наука, учете преку интернет и придржувајте се кон препораките на Комисијата за здравство.

Освоено 2-ро место во мал фудбал

На ден 29.05.2023 и 30.05.2023 се одржа турнир во мал фудбал за промоција на СОУ “Кузман Јосифоски-Питу” на кој зеде учество и тим од нашето училиште.

Учениците освоија 2ро место.
Им честитаме и се гордееме со нив.
Коментарите се затворени.