Резултати од државниот натпревар по Природни науки - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Резултати од државниот натпревар по Природни науки

Резултати од државниот натпревар по природни науки за VI одделение:
Ива Николоска VI 1   втора награда
Надја Митрик   VI 3 трета награда
Под менторство на наставничката Христина Игнатовска.
Им честитаме и им посакуваме уште поголеми успеси.
Comments are closed.