ПОДАВАМЕ РАКА! ПОДДРШКА, АЈДЕ СИТЕ ЗАЕДНО ДА ИГРАМЕ! - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

ПОДАВАМЕ РАКА! ПОДДРШКА, АЈДЕ СИТЕ ЗАЕДНО ДА ИГРАМЕ!

Учениците од II-3 одделение под менторство на наставничката  Весна Арсиќ  и наставникот по физичко и здравствено образование Александар Огненоски (тандем настава)  го одбележаа Светскиот ден за подигнување на свесноста за лицата со аутизам под мотото:
ПОДАВАМЕ РАКА! СИТЕ СМЕ ЕДНАКВИ, РАМНОПРАВНИ  ВО ОПШТЕСТВЕНОТО ЖИВЕЕЊЕ, ВКЛУЧУВАЈЌИ ГО СПОРТОТ , ИГРАТА ! СИТЕ ЖИВЕЕМЕ ПОД ИСТО СОНЦЕ, ПОД ИСТО НЕБО НА ИСТА ЗЕМЈА!
ПОДДРШКА! АЈДЕ, СИТЕ ЗАЕДНО ДА ИГРАМЕ!

Comments are closed.