Полуматурантите со нови предизвици кон нова посреќна иднина - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Полуматурантите со нови предизвици кон нова посреќна иднина

Еве сме на крајот од деветтото скалило, тука се разделуваме од вас, ве предаваме на животот, искористете се што ве научивме, грабајте го секој миг како да е последен, бидете гладни и жедни за нови знаења, нови подвизи. Истражувајте го животот тој ќе ви даде многу можности и  предизвици. Ќе ве падне но и ќе ви подаде рака да станете, ќе ве натера да се исправите пред ветрот и да станете уште посилни. Така ќе се кали вашиот дух, ќе се ваја вашиот карактер, така ќе се полни вашата ризница со знаења. Бидете секогаш свои, движете се по вашата траса и следете го вашот сон.

Младоста брзо лета: фатете го времето што минува. Денот што помина е секогаш подобар од денешниот ден.

Имајте среќно детство и среќна младост. Со среќа и натамошни успеси наши полуматуранти!

Од наставничкиот совет на ООУ „Блаже Конески“ –  Прилеп

Коментарите се затворени.