Посета на Прилепска пиварница - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Посета на Прилепска пиварница

Учениците реализираа посета на Прилепска пиварница. Се направи обиколка на производствената линија. Учениците се стекнаа со нови познавања за производство на пиво и сок.

Comments are closed.