Матеј Чиртоски од 8 одд. учествуваше на ХЕПЕНИНГ „New Event - tention“ 2024 - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Матеј Чиртоски од 8 одд. учествуваше на ХЕПЕНИНГ „New Event – tention“ 2024

Нашиот ученик Матеј Чиртоски од 8 одд. учествуваше на ХЕПЕНИНГ “New Event – tention ” 2024 та во чест на Блаже Конески во соработка со техничарите на СЗТК Народна техника Прилеп. Заедно со учениците од другите училишта изработија макети на куќата на великанот Блаже Конески.
Comments are closed.