Првенец на генерација - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Првенец на генерација

Драги ученици, наши полуматуранти. Со задоволство ве известуваме дека комисијата за избор на првенец на генерацијата при ООУ„Блаже Конески“ – Прилеп ги разгледа пристигнатите пријави од учениците од нашето училиште и според правилникот ги рангира по следниот редослед:

  1. Михаела Наумоска 177,5 бода,
  2. Бисера Јандреоска 153 бода,
  3. Николај Смилески 103 бода,
  4. Борче Кузманоски 102 бода,
  5. Матеј Зведакоски 99 бода.

 

Комисија за избор на првенец

Ангелка Баракоска – ВД Директор

Биљана Ефремоска – Психолог

Жаклина Гегоска – Педагог

Бранко Бабаноски Одд. наст. 9-1 и Претседател на УО

Маргарита Магдеска Одд. наст. 9-2

Виолета Маркоска Одд. наст. 9-3

Катерина Јонческа Одд. наст. 9-4

Весна Мојсоска Одд. наст. 9-5

Тони Ристески, Претседател на Совет на родители

Од сè срце им честитаме и им посакуваме да продолжат да редат успеси онака како што тоа најдобро го правеа во нашето училиште.

 

Comments are closed.