Работилница „Геологија“ трета активност во рамки на проектот „Nature Expedition“ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Работилница „Геологија“ трета активност во рамки на проектот „Nature Expedition“

Интерактивна дискусија со ученици од три училишта од Прилеп, за прилепските геолошки феномени, која ја заокруживме со интерпретација на рециклиран мермер, гранит, оникс и други природни прилепски минерали, во ендемични ботанички приказни од мозаични коцкички Проектот е поддржан од SlovakAid и Slovenské veľvyslanectvo v Severnom Macedónsku.

Коментарите се затворени.