Божиќ - Блаже Конески

Адреса: Точила б.б. 7500 Прилеп

Прием на ученици со поднесување на електронска апликација

048 417 755

------------@-------.-----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

048 417 755

-----------@-----.----

Точила б.б.

7500 Прилеп

07:30 - 17:00

Пон. - Петок

Божиќ

Честитки за нашите ученици кои учествуваа на конкурсот за ликовна и литературна творба на Божиќниот конкурс во црквата Света Петка на тема: Рождество Христово – Божик Леон Цветкоски од 7-2 одделение за освоеното ПРВО место и специјална награда во литературната категорија, од 6то до 9то одделение, Давид Силјаноски од 3-1 одделение за освоеното ПРВО место во ликовна категорија од 1во до 
Читај повеќе